kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 01.07.2017 10:24:33

Povejte Hrvatu, da v Manchestru ni odbojke na mivki! Želi ga Mourinho, on pa se v Splitu meri z odbojkarskimi olimpijci (FOTO)

Ivan Perišić
Red Bull content
Hrvaški nogometni reprezentant Ivan Perišić je svojo državo zastopal tudi v prvenstvu na odbojki na mivki. Izkazal se je fantastično.

Da bi se malo odpočil od konstantnega povezovanja z Manchester Unitedom, se je Ivan Perišić v času svojega dopusta vrnil v domovino in se v Poreču udeležil turnirja v odbojki na mivki. Na svojem profesionalnem debiju je svojo državo zastopal zelo dobro in požel številne simpatije.

Perišić je s svojim partnerjem Nikšo Dell'Orcom zaigral na enem bolj prestižnih turnirjev v odbojki na mivki v tem delu Evrope, o čemer navsezadnje jasno govori dejstvo, s kom sta se Hrvata udarila in kljub dobremu odporu izgubila. Izid 10:21 in 10:21 sicer nakazuje na to, da pravih možnosti nista imela, toda nasproti jima je stala brazilska olimpijska naveza! Sploh ni slabo za profesionalnega nogometaša, kajne?

Perišić je po dvoboju povedal, da so bile od nekdaj njegove sanje, da bi zaigral na takem turnirju. »Odbojko na mivki igram od svojega desetega leta in vedno sem bil velik navdušenec tega športa. S svojim prijateljem vsako poletje treniram v Splitu,« je povedal 28-letni Splitčan, ki je pokazal izjemne sposobnosti za ta šport. O tem se lahko prepričate v spodnji fotogaleriji.

Galerija

Članki iz rubrike