reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 22.06.2017 15:47:49

Kranjski odbojkarji v novi sezoni tudi v srednjeevropski ligi

www.alesfevzer.com
Odbojkarji Triglava, tretjeuvrščena ekipa v 1. DOL za moške, bodo v prihodnji sezoni ob obeh domačih tekmovanjih igrali tudi v srednjeevropski ligi. Ekipo je zapustil reprezentant Matej Kök, ki bo kariero nadaljeval na Poljskem, vprašljiv pa je še Jan Planinc, zato pa so prišli trije mlajši, še neuveljavljeni odbojkarji.

Po največjem uspehu v zgodovini kranjskega odbojkarskega kluba bo tudi v prihodnji sezoni jedro ekipe ostalo isto, z izjemo Mateja Köka, ki se je odločil, da se preizkusi v močni poljski prvi ligi, kjer bo igral za ekipo MKS Bedzin.

"Za zdaj se za nadaljevanje sodelovanja prav tako še nismo dogovorili s Planincem, drugi igralci pa bodo ostali. Iz Žirovnice sta se v Kranj vrnila Kos in Jan Maček, iz Brezovice pa bo prišel mladi Črt Bošnjak, letnik 2000, to pa je, kar se igralskega kadra tiče, tudi vse. Prijavili smo se tudi za tekmovanje v srednjeevropski ligi, v kateri bo letos enajst klubov, kar je tudi nagrada za igralce za lanskoletni uspeh, medtem ko smo se odjavili od tekmovanja v pokalu challenge, ker so stroški preprosto previsoki," je dejal Sašo Rop, ki bo tudi v novi sezoni trener Triglava.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike