Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 08.06.2017 17:42:53

Šempetrani so svoje mesto v 1. DOL prepustili Go Volleyju

Odbojkarji SIP Šempetra, ki so si v kvalifikacijah za obstanek v 1. DOL zagotovili mesto med najboljšimi slovenskimi klubi tudi v novi sezoni, so svoje mesto prepustili Go Volleyju, so danes sporočili iz vodstva kluba.

Go Volley bo tako po dveh letih spet zaigral v prvoligaški konkurenci, zanimivo pa je, da je svoje mesto izgubil v boju s Šempetrani, ki so jih predlani prav tako premagali v dodatnih kvalifikacijah.


"Imeli smo željo, da bi tekmovanje nadaljevali med najboljšimi slovenskimi klubi in v tej smeri so tudi potekali pogovori z generalnim pokroviteljem, vendar v finančnih okvirih, v katerih smo bili že do zdaj. Žal so nam pogovori v mesecu maju in začetku junija, ki so v odbojki običajno namenjeni za prestope, prinesli to, da so štirje igralci dobili bolj mamljive ponudbe s strani drugih klubov. Tako smo kar naenkrat ostali brez štirih ključnih igralcev, kar je pomenilo, da bi morali dodatno obremeniti proračun. Slovenski trg je tako majhen, da bi morali okrepitve iskati v tujini, kar pa je za nas predrago, zato smo se odločili za zamenjavo mest z Go Volleyjem," je odločitev pojasnil Sebastjan Cilenšek, predsednik in trener SIP Šempetra.

"Zavedamo se, da bo pri navijačih kar nekaj slabe volje zaradi naše odločitve, vendar želimo nadaljevati v mejah normale, brez morebitnih dolgov. V tem trenutku je zamenjava mest z Go Volleyjem najbolj pametna poteza za klub, kajti z glavo skozi zid ne gre. Že trinajsto leto sem v klubu in vem, v kaj bi se lahko spustili, če bi se odločili za drage tuje nakupe," je še dodal Cilenšek.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike