podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 03.06.2017 10:35:11

Izjave po odbojkarski tekmi Južna Koreja - Slovenija (1:3)

Nikola Miljković
Izjave po odbojkarski tekmi svetovne lige med Južno Korejo in Slovenijo (1:3).

*Slobodan Kovač, selektor slovenske reprezentance:
"Mislim, da smo prvič prikazali odbojko, ki jo želim videti pri slovenski reprezentanci. Zelo dobro smo servirali, nabrali kar 21 blokov. Pomembna je bila tudi disciplina v igri. Na začetku tekme nam je spet manjkalo zbranosti, ampak kljub velikemu vodstvu tekmecev, smo uspeli izničiti razliko in priti do zelo pozitivnega rezultata. Na trenutke imamo dober blok pa obramba ne funkcionira. Če uspemo braniti, nimamo dobrega protinapada. Ves čas nam manjka celota. Ampak vseeno sem danes lahko zadovoljen."

*Alen Pajenk, bloker slovenske reprezentance:


"Začeli smo v krču, saj smo vedeli, da so Korejci močna ekipa. Vzdušje v dvorani je bilo izjemno, na roko nam niso šli niti domači linijski sodniki, a to smo vedeli že pred tekmo. Proti sredini prvega niza smo ujeli ritem, nadoknadili ogromen zaostanek in si dokazali, da tudi če toliko zaostajamo, lahko ulovimo tekmeca. Treba je le vztrajati in vsako točko igrati do konca."

*Mitja Gasparini, korektor slovenske reprezentance:
"Moramo se navaditi na to, da tudi če nasprotnik na papirju mogoče ni videti zahteven, da ni tako. Gre za same zahtevne tekme, ki zahtevajo zbranost skozi celotno tekmo, saj so to ekipe, ki takoj izkoristijo, če malo popustiš. Pridejo do vodstva in potem je vse težje. V naši igri je še kar nekaj stvari, ki jih bo treba popraviti. Mislim, da so še vedno posledica neuigranosti, zadnja dva tedna treniramo na tekmah, saj časa na treningih ni. Prepričan sem, da bomo tudi to popravili, a moramo biti potrpežljivi."

Članki iz rubrike