kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 24.03.2017 15:32:26

Miklavc bo pomagal tudi Kovaču

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Samo Miklavc bo tudi pri novem selektorju slovenske moške izbrane vrste Slobodanu Kovaču opravljal vlogo prvega pomočnika. Kovač si je izbral tudi druge sodelavce v slovenski reprezentanci, ki se bo prvič zbrala v začetku maja v Kranjski Gori.

Miklavc je bil v strokovnem vodstvu slovenske odbojkarske izbrane vrste tudi v času Andree Gianija, Kovač pa si je izbral tudi druge sodelavce. Naloge drugega pomočnika bo opravljal Srb Dejan Vuličević, za vodenje statistike pa bo zadolžen njegov rojak Milan Simojlović, medtem ko bo kondicijski trener Italijan Carlo Sati, s katerim je Kovač sodeloval že pri italijanskem prvoligašu Perugii. Zdravstvena služba bo v rokah slovenskih strokovnjakov.

Slovenska izbrana vrsta se bo sicer zbrala v začetku maja v Kranjski Gori, kjer bodo odbojkarji ostali do pripravljalnih tekem z Iranom, 14. in 15. maja, zaključni del priprav pa bodo slovenski odbojkarji imeli v Ljubljani, kjer bodo od 24. do 28. maja tudi kvalifikacije za svetovno prvenstvo, kjer bodo nastopile še reprezentance Portugalske, Latvije, Gruzije, Izraela in Belgije.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike