kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 18.03.2017 08:30:07

Odbojkarice danes za pokalni naslov, odbojkarji s polfinalnima tekmama

Na zaključnem turnirju odbojkarskega pokala Slovenije v Kranju bodo danes na sporedu kar tri tekme. V moški konkurenci bomo dobili oba finalista, v ženski pa se bodo odbojkarice Calcita Volleyballa in Nove KBM Branika pomerile za letošnjo pokalno lovoriko. Finalna tekma bo na sporedu ob 20.30.

Aktualne državne prvakinje so v petkovem polfinalnem obračunu brez večjih težav premagale Formulo Formis, prav tako pa so se pričakovano v finale uvrstile branilke pokalnega naslova, ki so bile boljše od Volleyballa Ljubljane. Mariborčanke bodo tako "lovile" že svojo šestnajsto pokalno lovoriko, Ljubljančanke pa tretjo. V lanskem finalu so bile boljše bankirke, ki so v letošnji sezoni že štirikrat premagale Calcit Volleyball.

Že ob 14. uri pa se bodo v polfinalu moškega zaključnega turnirja odbojkarji ACH Volleyja srečali s Krko. V tej tekmi so Ljubljančani, ki so do zdaj v pokalnem tekmovanju slavili devetkrat, izraziti favoriti, veliko težje delo pa bodo v drugem polfinalnem srečanju, ki se bo začelo ob 17. uri, imeli branilci naslova, odbojkarji Calcita Volleyballa. Domačin turnirja Triglav Kranj je v letošnji sezoni v domačem prvenstvu že premagal tako Kamničane kot Ljubljančane, pred svojim navijači pa bodo naredili vse, da bi se prvič v zgodovini kluba uvrstili v finale pokala Slovenije.

Značke: odbojka, pokal

Članki iz rubrike