volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

sta
sta
0 01.02.2017 09:47:43

V Belchatowu za drugo mesto v skupini B

Tit Košir
Odbojkarji ACH Volleyja bodo danes v četrtem krogu skupine D lige prvakov skušali presenetiti poljsko ekipo Skra Belchatow, ki jih je pred slabimi 14 dnevi v Stožicah premagala s 3:1 (19, 21, -18, 15). Tekma v Belchatowu se bo začela ob 18. uri.

Čeprav so na prvi medsebojni tekmi v Stožicah osemkratni poljski državni prvaki prišli do zmage, v taboru ACH Volleyja menijo, da se domov lahko vrnejo najmanj s točko. Svoj optimizem gradijo na dobri igri v prvih treh nizih ljubljanskega dvoboja, dobro formo pa so potrdili na zadnjih tekmah domačega prvenstva.

"Mislim, da imamo zelo dobre možnosti, da se domov vrnemo z ugodnim izidom, vendar le, če bomo vztrajali pri svoji igri, ki si jo bomo začrtali in se nam malenkost poklopi servis. Zagotovo pa ne bomo šli v tekmo z mislimi na poraz. Daleč od tega," je pred današnjim obračunom v Belchatowu optimistično razpoložen Zoran Kedačič, trener ljubljanskih odbojkarjev.



Skra Belchatow je v soboto v derbiju domačega prvenstva izgubil z ekipo Asseco Resovia Rzeszow z 1:3, ki jih je tako prehitela na drugem mestu poljske pluslige. V Ljubljani je bil najbolj nevaren srbski bloker Srećko Lisica, toda Francoz na klopi poljske ekipe Philippe Blain ima na voljo vrsto odličnih odbojkarjev.

V prvi tekmi četrtega kroga skupine D je v torek Modena v gosteh premagala Craiovo s 3:0 (16, 19, 18). Z zmago so si italijanski odbojkarji že zagotovili nastop v osmini finala lige prvakov, saj imajo že 11 točk, Craiova je pri štiri, Skra Belchatow in ACH Volley pa jim imata pred današnjim obračunom tri.

Članki iz rubrike