Mobilna verzija
ou
ou

Mariborčanke z rezultatsko in psihološko prednostjo

alesfevzer.com

Odbojkarice Nove KBM Branika so v prvi tekmi šestnajstine pokala Cev premagale Calcit Ljubljano s 3:1 (21, -21, 24, 20).

V prvi tekmi šestnajstine finala pokala Cev med najboljšima slovenskima ženskima odbojkarskima ekipama, Novo KBM Branik Maribor in Calcit Ljubljana, so slavile Mariborčanke, ki so z rezultatom 3:1 storile pomembne korak k skupni zmagi in napredovanju. Povratna tekma bo 26. januarja v Ljubljani.

"Zmaga je dobra spodbuda pred povratno tekmo. Naša igra je bila dobra, lahko bi bila še boljša, toda pomembna je zmaga. Na igro tekmic smo se dobro pripravili, dobro smo trenirali in rezultat ni mogel izostati," je razložila Marina Kaučič.

"Ne vem, kaj je bilo z nami. V mesecu dni so nas Mariborčanke že drugič premagale z enakim rezultatom. Naša igra ni bila na pričakovani ravni, na povratni bo, v to sem prepričana, veliko boljša," je pojasnila Olivera Kostić.

Nova KBM Branik - Calcit Ljubljana 3:1 (21, -21, 24, 20)
* Dvorana Lukna, gledalcev 400, sodnika Mesca (Romunija) in Bartolini (Italija).
* Nova KBM Branik: Mlakar 17, Blagne 13, Košenina, Kaučič 10, Vovk, Najdič 6, Milosavljević, Planinšec 7, Sobočan 18, Jerala, Pintar, Koskelo.
* Calcit Ljubljana: Grudina 10, Božič, Mihevc 5, Blažič 7, Pahor, Igličar 3, Zaplotnik, Kostić 27, Jerala, Turk, Koleva 11, Van de Vyver 2.