zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 07.06.2016 18:27:23

Sijajni Brazilec se vrača v domovino

Bruno Rezende
Reuters
Brazilski reprezentančni organizator igre Bruno Rezende, ki je v minuli sezoni z Modeno osvojil italijansko odbojkarsko državno prvenstvo, se po treh letih vrača v domovino. V novi sezoni bo igral za Sesi Sao Paolo.

Čeprav so odbojkarji Modene po štirinajstih letih osvojili italijansko državno prvenstvo, se je klub znašel v velikih finančnih težavah. Med igralci, ki bodo zapustili njene vrste, je tudi Rezende, ki je dres Modene nosil tri leta.

»V Italiji ne želim igrati za noben drug klub kot za Modeno, ki pa je žal zašla v finančne težave, zato sem se odločil, da se vrnem v Brazilijo. Sesi ima izredno ambiciozen projekt, kar mi je v veliko veselje,« je svojo odločitev na kratko pojasnil 29-letni Rezende, ki je z brazilsko reprezentanco leta 2010 v Italiji osvojil naslov svetovnega prvaka, ima pa tudi dve srebrni medalji z olimpijskih iger v Pekingu in Londonu.

Sesi bo imel v novi sezoni izredno močno ekipo, kajti ob Rezendeju je iz Modene prišel tudi Lucas Saatkamp, ekipa iz Sao Paola pa je v svojih vrstah zadržala tudi Murila Endresa, Serginha in Sidaa. Vseh pet odbojkarjev bo najverjetneje igralo tudi na olimpijskih igrah v Riu.

Članki iz rubrike