benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 25.09.2023 06:58:43

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu odgovoril na najbolj vroče vprašanje ta hip!

Profimedia
Primož Roglič bo sezono sklenil na italijanskih klasikah, pogled pa uhaja tudi ali predvsem v prihodnjo sezono. Se bo vanjo podal v rumeno-črnem dresu? Vprašanje, ki buri domišljijo ljubiteljev kolesarstva, Roglič pa se pri tem le zarotniško nasmiha.

Čeprav v teh dneh ne dirka, Primožu Rogliču obveznosti ne (z)manjka. Včeraj, teden dni po tistem, ko je v Madridu vnovič stal na zmagovalnem odru, je bil denimo v Mariboru. Bil je seveda glavni protagonist dobrodelne prireditve Zlati krog s Primožem Rogličem. Čeprav vreme udeležencem ni bilo ravno naklonjeno, pa se je na dobrih 60 kilometrov dolgo pot vseeno podala množica skoraj tristotih kolesarjev, med njimi tudi Rogličev moštveni kolega Jan Tratnik.

Rogličeva prihodnost je bržkone celo tema številka ena v slovenskih kolesarskih krogih. Pogodbo z Jumbo-Vismo ima vse do konca leta 2025, toda v zadnjih dneh in tednih se ga je povezovalo z več ekipami. Lidl Trek, Movistar, Ineos, Bahrain ... Sinoči pa je v kolesarskem svetu odjeknila še bomba, ki je dodobra zatresla karavano. Iz Nizozemske so namreč prišle govorice, da naj bi bila združitev Jumbo-Visme in Quick-Stepa le vprašanje časa.

Če se vrnemo k Rogliču; ima doma na mizi pet ali šest pogodb oziroma ponudb različnih ekip? »Doma na mizi imam predvsem pet ali šest plenic in se odločam, kako bom kaj naredil. V tem trenutku je bolj pestro družinsko življenje,« v smehu odgovarja 33-letnik. Na vztrajanje, ali se vendarle kaj kuha v tej smeri, ni ponudil konkretnega odgovora. »Zagotovo se bo hitro izvedelo oziroma bi stvari hitro prišle v javnost, če bi se kaj dogajalo. Pustimo času čas. Špekulirati ni odgovorno. Dokler so govorice, so to sladke skrbi. Problem bi bil, če govoric ne bi bilo oziroma me nihče ne bi hotel.«

CELOTEN POGOVOR S PRIMOŽEM ROGLIČEM O DOGAJANJU NA VUELTI, O OBRAČUNU S TADEJEM POGAČARJEM IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike