900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
5 04.06.2023 00:00:28

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič delal na zabavi po osvojenem Giru

Profimedia
Velikemu uspehu je sledila tudi temu primerna zabava.

Pred tednom dni je Primož Roglič prišel do enega od svojih največjih uspehov v karieri: osvojil je slovito dirko po Italiji. In to v kakšnem slogu! Premagal je vse ovire, ki so se znašle pred njim v treh tednih in pred slovenskimi navijači na 'domačem' terenu slavil zmago na kronometru in v skupnem seštevku. 

Kakopak so si pri nizozemski ekipi Jumbo Visma privoščili tudi zabavo, Nizozemec Sam Oomen pa je v podkastu razkril nekaj podrobnosti: "Kdor je imel majico Jumbo-Visme, je bil tistega dne na pol Slovenec. Tekom večera je bilo na zabavi vedno manj ljudi in vzdušje je postalo bolj intimno. Na koncu nas je bilo samo še šest ali sedem. Primož je bil med temi borci. Primož je ljubitelj piva, a le če pivo ni brezalkoholno. Ker to pač ni pivo. V sobo sem se vrnil ob pol petih, nato sem moral še spakirati. Ob pol sedmih sem že sedel v taksiju."

Dodal je še, da kljub številnim težavam ni nehal verjeti v Rogliča: "Imeli smo veliko zaupanja vanj, toda ne želim prehitevati dogodkov. Tudi Primož je po zmagi na kronometru rekel, da mora še varno pripeljati do cilja v Rimu. Na srečo se je uredilo, vključno s smučarskim skakalcem, ki se je znašel tam, kjer se je Primožu snela veriga."

Značke: roglič, giro

Članki iz rubrike