Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 24.10.2022 15:38:39

Opa, je to naslednik Primoža Rogliča?

vszi
Rogličeva ekipa Jumbo Visma že pogleduje v prihodnost.

Jumbo-Visma je podpisala pogodbo s 17-letnim norveškim talentom Jorgenom Nordhagenom. Skandinavski kolesar bo leta 2024 oblekel dres razvojne ekipe Jumbo Visme, leto dni kasneje pa se bo pridružil ekipi World Tour.


Mladenič, ki uspešno tekmuje tudi v teku na smučeh, je podpisal pogodbo do leta 2027. Ob podpisu pogodbe je dejal, da namerava tudi v prihodnje združevati oba športa, vodilni možje nizozemskega moštva pa so prepričani, da se v njem skriva zelo talentiran kolesar. 

Po besedah ​​vodje razvoja Robberta de Groota je Nordhagen fantastičen dodatek ekipi Jumbo-Visma. "Dejstvo, da se podajamo na takšno pot s tako mladim fantom, je nekaj posebnega. V Jorgenu vidimo izjemen talent. Je zelo motiviran fant, ki išče program treninga, kjer čuti, da se lahko izboljša. Dejstvo, da že ve, kje je njegova prihodnost, mu omogoča, da se osredotoči na usposabljanje, tekmovanje in razvoj. Oba meniva, da se bo popolnoma ujemal z nami. Da bi dosegli popoln razvoj, nudimo dolgoročne poti, kot je ta. Trdno se držimo tega prepričanja. Iščemo optimalno ravnotežje med treningom in razvojem tekmovanja. Zahvaljujoč sodelovanju med našo razvojno ekipo in ekipo World Tour lahko ponudimo prilagojene rešitve za talente v daljšem obdobju."

Članki iz rubrike