benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ku
ku
1 04.04.2022 18:06:58

Pogačar VRGEL ‘BOMBICO’! Konkurenca pa se drži za glavo! Bo najboljši kolesar NA SVETU res naredil TOLE?!

Profimedia
Kamorkoli pride, se bori za zmago.

Tadej Pogačar je pred letošnjo sezono dal jasno vedeti, da se v letošnji sezoni ne namerava udeležiti epske dirke Paris-Roubaix. Ko (se) je pred tedni eden od njegovih sledilcev na twitterju vprašal, kakšne so možnosti, da bi Pogačar po zmagah na dirkah Milano-Sanremo in Flandrija rekel, da gre vseeno poskušati zmagati še na Roubaix, mu je odgovoril da ne veliko.

No, ko je izgubil hud boj na prej omenjenih spomenikih – v Italiji ga je premagal Matej Mohorič, v Belgiji pa včeraj Mathieu van der Poel – je Pogačar vrgel ‘bombico’. Na twitterju je delil objavo svoje boljše polovice Urške Žigart s priloženo fotografijo pomenljivega nasmeška Tadeja Pogačarja. “Se vidimo na Paris-Roubaix?” je ob tem pripisal Pogi in kar sam označil organizatorje dirke in jih, ne dvomimo, spravil v delirij. Konkurenco pa v skrbi. 

Tu se ni ustavil. Kasneje popoldne je objavil še svežo fotografijo z legendarnega odseka dirke Paris-Roubaix in spet - s pomenljivim nasmehom. S tem je dokončno zažgal socialna omrežja, ki se sprašujejo - kaj pa, če je vse res? 

Ali je bila le zbadljivka ali pa se Pogačar dejansko spogleduje z idejo o nastopu na eni najnevarnejših, ampak najbolj epskih dirk, je drugo vprašanje. Vseeno si je težko predstavljati, da bi se pred Tourom odločil za tako tvegan nastop na legendarnih, a tako nevarnih granitnih kockah. Mimogrede, v bližini odseka s fotografije se konča 5. etapa letošnjega Toura. No, pri temu ‘norcu’ nikoli ne veš. Če oziroma ko se odloči za nastop na Paris-Roubaixu, pa se obeta velik spektakel.

Članki iz rubrike