pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ku
ku
0 22.01.2021 14:29:35

ROGLIČ predstavil cilje za 2021, vsi pa govorijo le o o tem, kaj je naredil njegov SINČEK LEV! (video)

Nizozemsko kolesarstvo moštvo Jumbo-Visma je razkrilo načrte za sezono 2021. Glavni cilj ostaja osvojitev Dirke po Franciji na čelu s kapetanom Primožem Rogličem.

Slovenski kolesarski as je na spletni predstavitvi ekipe sam spregovoril o ciljih za prihajajočo sezono, v kateri pa ne bo branil zmage na Vuelti. Namesto dirkanja po španskih cestah bo zadnji del sezone Roglič začel v Kanadi na velikih nagradah Quebeca in Montreala ter ga končal s trojčkom italijanskih enodnevnih preizkušenj, Dirko po Emiliji, VN Beghelli in Dirko po Lombardiji.

Tekmovalno leto 2021 bo odprl 7. marca na etapni dirki Pariz–Nica, preden ga bo pot najprej odpeljala v Baskijo na tamkajšnjo večetapno preizkušnjo, kasneje pa še proti spomladanskim klasikam. V drugi polovici aprila se bo namreč udeležil dirk Amstel Gold, Valonske puščice, branil pa bo tudi zmago na sloviti klasiki LiegeBastogneLiege. "Načrt je, da na Tour vsi pridemo v najboljši možni formi. Potem bomo videli, kako bo šlo in kdo bo na koncu najmočnejši. Zares pomembno bo analizirati traso, kot smo to počeli v preteklih letih. Nisem še odpeljal tras kronometrov ali drugih etap, seveda pa bom to storil v nadaljevanju sezone in se nanje kar najbolje pripravil," je dejal Roglič, ki je zaradi samoosamitve po stiku z okuženo osebo preventivno ostal v Monaku. Po Touru, na katerem bo poskušal izboljšati lansko drugo mesto, ko ga je v predzadnji etapi na kronometru prehitel rojak Tadej Pogačar, ga čaka še nastop na olimpijskih igrah v Tokiu. 

Pravi mali zvezdnik Rogličeve predstavitve pa je postal njegov sinček Lev, ki se je med očetovim pogovorom zbudil in se prisrčno stisnil k njemu.

roglic lev 1

Članki iz rubrike