franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 28.12.2019 10:19:13

ŠOKANTNO! Posnetek OSUPNE! Varnostnik KOLESARJU ob prerivanju - ZLOMIL ROKO! (video)

Šokanten posnetek.

Južnoafriški kolesar Nic Dlamini je doživel sila neprijetno preizkušnjo v nacionalnem parku Table Mountain v Capetownu v Južni Afriki. Dlamini se je vozil po nacionalnem parku, varnostniki pa so ga 'napadli', ker naj ne bi plačal vstopnino v nacionalni park, ki znaša 90 južnoafriških randov oziroma malo manj kot 6 evrov. 

Borbo kolesarja z varnostniki je posnel še en kolesar, Donovan Le Cok, ki je ravno prišel mimo. Le Cok je povedal, da je varnostnik pritisnil na Dlaminijeve zavore in povzročil padec južnoafriškega kolesarja. "Padel je pri kar veliki hitrosti. Udaril se je in poškodoval tudi kolo, zato je bil jezen. Potem je prišel varnostnik in vse skupaj je eskaliralo," je dejal Le Cok. "Nic je kričal, da si je zlomil roko, toda varnostniki so nadaljevali in ga vrgli v zadnji del kombija," je nadaljeval Le Cok in dejal, da so bili varnostniki agresivni tudi do njega. "Želeli so, da neham snemati in me spraševali, če imam dovoljenje, da lahko vozim tukaj. Imel sem ga. Bili so precej agresivni do mene," je še dodal Le Cok. 

nic dlamini
Kako so varnostniki zlomili roko kolesarju si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ

Članki iz rubrike