Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

STA
STA

Zblazneli kitajski kolesar dve leti brez tekmovanj: Zaradi napada s pestmi, brcami in tlačilko (video)

Kitajski poklicni kolesar Wang Xin bo najmanj dve leti obžaloval napad besa, ki ga je privedel do neljubih scen in pretepa na dirki po Hainanu. Za toliko časa ga je namreč iz kolesarstva izključila kitajska zveza.

Omenjeni kolesar, sicer član kitajske ekipe Keyi Look, je fizično obračunal z dvema predstavnikoma švicarskega moštva. Prvega je napadel s pestmi in ga toliko časa tepel, da je človek padel na tla, tam pa ga je še večkrat brcnil v glavo. Ko so ga policisti in spremljevalne osebe ustavile, je napadel še drugega predstavnika švicarske ekipe. Najprej ga je udarjal s pestmi, nato pa je odšel v spremljevalno vozilo in iz njega potegnil ročno tlačilko. Na srečo so nadaljnje napade preprečili policisti. Mimoidoči so napad posneli in video je že zaokrožil po medmrežju.

Kitajskemu kolesarju se je "odpeljalo", ker naj bi švicarsko vozilo med etapo povzročilo njegov padec. Wang Xin se je sicer po dogodku opravičil za napada, a kitajska kolesarska zveza zanj ni imela usmiljenja, prav tako pa so kaznovani tudi športni direktor kluba ter oba zdravnika, ki niso znali ustaviti oziroma preprečiti divjanja svojega člana.

Značke: kolesarstvo , sta