požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 09.11.2017 12:30:39

Zblazneli kitajski kolesar dve leti brez tekmovanj: Zaradi napada s pestmi, brcami in tlačilko (video)

Kitajski poklicni kolesar Wang Xin bo najmanj dve leti obžaloval napad besa, ki ga je privedel do neljubih scen in pretepa na dirki po Hainanu. Za toliko časa ga je namreč iz kolesarstva izključila kitajska zveza.

Omenjeni kolesar, sicer član kitajske ekipe Keyi Look, je fizično obračunal z dvema predstavnikoma švicarskega moštva. Prvega je napadel s pestmi in ga toliko časa tepel, da je človek padel na tla, tam pa ga je še večkrat brcnil v glavo. Ko so ga policisti in spremljevalne osebe ustavile, je napadel še drugega predstavnika švicarske ekipe. Najprej ga je udarjal s pestmi, nato pa je odšel v spremljevalno vozilo in iz njega potegnil ročno tlačilko. Na srečo so nadaljnje napade preprečili policisti. Mimoidoči so napad posneli in video je že zaokrožil po medmrežju.

Kitajskemu kolesarju se je "odpeljalo", ker naj bi švicarsko vozilo med etapo povzročilo njegov padec. Wang Xin se je sicer po dogodku opravičil za napada, a kitajska kolesarska zveza zanj ni imela usmiljenja, prav tako pa so kaznovani tudi športni direktor kluba ter oba zdravnika, ki niso znali ustaviti oziroma preprečiti divjanja svojega člana.

Značke: kolesarstvo, sta

Članki iz rubrike