ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 18.05.2017 16:07:52

Izviren način, kako povabiti dekle na zmenek (video)

Belgijski kolesar Victor Campenaerts je postal zvezda. Ne, ni zmagal na etapi Dirke po Italiji, po vsem svetu je zaslovel zaradi nečesa povsem drugega. In bil na koncu celo kaznovan.

Belgijec se je zagledal v dekle in našel izviren način za povabilo na zmenek. Pod kolesarski dres si je na prsi napisal: "Carlien. Daten?" ali v prevodu: "Carlien, bi šla z menoj na zmenek?" Ko je bila televizijska kamera usmerjena proti njemu, si je odpel dres in svoje sporočilo (povabilo na zmenek) pokazal širnemu svetu.

Sporočilo je hitro zaokrožilo po svetovnem spletu in zgodba se je začela odvijati. "Carlien poznam že dlje časa, vendar nikoli nisem zbral poguma, da bi jo povabil na zmenek. Potem sem se domislil tega načina in to tudi storil," je za flamsko mladinsko radio postajo Studio Brussel povedal 25-letni Victor.

Campenaerts 1


In kaj je na vse to dejala Carlien, ki se je v trenutku znašla v središču pozornosti. "Bilo je prikupno, zato sem privolila," je bil njen prvi odziv na navdušenje vseh, še najbolj pa Victorja. In potem, ko ni imela več miru pred novinarji, nadaljevala: "Sporočila nisem videla v neposrednem prenosu na televiziji. Pravzaprav so mi za vse skupaj povedali novinarji. Bila sem zelo presenečena, ampak je bilo prikupno."

carlien cavens


Carlien je šla celo nekoliko dlje in začela kar v javnosti razpredati, kakšne vrste zmenek bi ji ugajal in kašnega ne želi: "Gotovo ne bi gledala filma, saj vedno ob njem zaspim. Rada bi šla nekaj pojest in kolesarit, ampak morda takoj po Giru on ne bo ravno za kolesarjenje. Sicer pa me je Victor že poklical, zdaj morava le še določiti datum."

Campenaerts je bil v 10. etapi dirke (v kronometru, ki mu sicer leži) kot kaže preveč osredotočen na sporočilo na svojih prsih, saj je bil med vrtenjem pedal neuspešen - za zmagovalcem je zaostal 11 minut. Obenem ga je vodstvo dirke zaradi igranja z ugledom športa, v katerem tekmuje, kaznovalo z 91 funti.

Članki iz rubrike