Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 20.11.2016 12:00:57

Brajkovič se še dogovarja z Bahrajn Merido

Jani Brajkovič je razkril, da se je vso kariero boril z bulimijo.
Nikola Miljković
Novoustanovljena kolesarska ekipa Bahrajn Merida, v kateri bo eden od športnih direktorjev Gorazd Štangelj, zanj pa bodo v naslednji sezoni tekmovali Grega Bole, Borut Božič, Luka Pibernik, Domen Novak in David Per, se še vedno dogovarja za prestop še z enim Slovencem, Janijem Brajkovičem, ki trenutno trenira v Dubaju, kjer tudi živi.

"Pogajanja so odprta, a nimamo še nič uradnega. Brajkovič nas je obiskal na prvem kampu v Poreču, kjer se je pogovarjal z vodstvom in samimi kolesarji. Zapustil je dober vtis, lahko rečem, da je kolesar, ki ga iščemo, čeprav zna biti nekoliko krhek. Imamo še dve prosti mesti, je resen konkurent in možnosti za njegov prihod so velike. On je tisti, ki lahko na vzponih največjih dirk pomaga Vincenzu Nibaliju do visokih uvrstitev. Odločitev bomo sprejeli kmalu," je za cyclingnews.com šestega slovenskega kolesarja v svoji ekipi napovedal generalni direktor Brent Copeland, ki ima še nekaj odprtih vprašanj v zvezi z zadnjim prostim mestom, ne ve še, ali bo ekipa iskala še enega gorskega specialista za pomoč Nibaliju ali še enega pomočnika kapetanu na enodnevnih dirkah Avstralcu Heinrichu Hausslerju.

Zanikal je, da bi se ekipa okrepila z legendarnim Američanom Chrisom Hornerjem, Portugalcem Sergiom Poulinhom ali s Špancem Ametsom Txurruko, ki so se v medijih omenjali kot kandidati: "S Poulinhom pogovori niso potekali, mislim, da je Txurruka podpisal s Cajo Rural, Horner se je zanimal, a mesta ne bo dobil."

Značke: brajkovič, merida

Članki iz rubrike