franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 22.01.2022 20:36:01

Na Nizozemskem še Čujec in Duščak

Kristjan Čujec
Arsen Perić
Slovenska moška futsal reprezentanca je pred nadaljevanjem evropskega prvenstva na Nizozemskem dobila kadrovski okrepitvi. Kot so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije, sta se ekipi pridružila še Kristjan Čujec in Klemen Duščak.

Zaradi poškodbe mečne mišice je slovensko ekipo v petek zapustil izkušeni Gašper Vrhovec, ki se je poškodoval na četrtkovi tekmi proti Kazahstanu.

Selektor Tomislav Horvat je zato hitro reagiral in vpoklical izkušenega reprezentanta Čujca, ki je decembra sicer odigral poslovilno tekmo v reprezentančnem dresu, a je bil takoj pripravljen pomagati na EP. Reprezentanci v Groningenu pa se je pridružil tudi Klemen Duščak.


"Gašper Vrhovec se je žal poškodoval. Stalno pa nad nami visi nevarnost testov za covid-19. Zato sem se odločil, da pokličem Kristjana Čujca in ga prosim, da nam pride pomagat. Na tem mestu iskrena hvala Kristjanu, ki je prepoznal, da smo v težavah, zato se je odločil, da pride in pomaga, čeprav je že končal igranje v reprezentanci," je spremembo v reprezentanci pojasnil selektor Horvat.

Čujec je sicer v dresu članske reprezentance Slovenije zbral 126 tekem, dosegel je 75 golov. To bo zanj že šesto evropsko prvenstvo, do zdaj je dosegel pet golov.

Slovenija bo po neodločenem izidu 4:4 na uvodni tekmi s Kazahstanom tekmovanje nadaljevala v ponedeljek, ko se bo ob 17.30 pomerila z Italijo.

Značke: futsal, ep

Članki iz rubrike