Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

fu
fu
3 05.02.2018 08:31:18

Da, RES je to rekel: Sijajna RICARDINHEVA napoved tekme Slovenija - Rusija!

Grega Wernig
Ricardinho v Sloveniji naravnost uživa, njegovim besedam pred naslednjo tekmo slovenske reprezentance boste komaj verjeli!

Slovenija se bo za vstop v polfinale evropskega prvenstva v futsalu danes pomerila z veliko Rusijo. Rusi so kakopa veliki favoriti, a Slovenija ima na svoji strani izjemne navijače in nabito polne tribune. Na to je opozoril tudi portugalski zvezdnik Ricardinho. "Po prvi tekmi in remiju s Srbijo so nekateri že odpisali Slovence. Pa sem vsem svojim prijateljem rekel: 'Počakajte, počakajte. Ni še odločeno.' In videli ste, kako se je razpletla tekma z Italijo. Slovenija ima fenomenalno ekipo. Morda niso tako kakovostni, kot recimo Španci ali Rusi, vendar imajo srce! Veliko srce! Levje srce! Igrajo neverjetno srčno. In ko igraš tako srčno, potem po navadi tudi zmagaš. Slovenija ima neverjetno podporo navijačev. Kako so navijali, uau! Cela dvorana se je tresla! Na svojem instagram profilu sem napisal eno samo besedo za navijače: 'Amazing!' Neverjetni so. Zares. Zdi se mi, da če ne navijajo za Slovenijo, potem navijajo za nas, Portugalce. Zares čutim njihovo ljubezen. Vem pa, da prvotno navijajo za Slovenijo. Zato bi si želel, da se z njimi pomerimo čim kasneje, najraje v finalu. Ker so izredno nevarni. Rusom ne bo lahko. Zagotovo ima Slovenija lepe možnosti za napredovanje v polfinale. Ko igraš doma, imaš vedno vsaj 50 odstotkov možnosti. Ne, Rusom zares ne bo lahko," je dejal Portugalec. 

V nadaljevanju je še razkril, za koga bo danes stiskal pesti in zakaj. "Navijal bom za Slovenijo. Malce (smeh). Ker bi bilo to fantastično za evropsko prvenstvo."

Članki iz rubrike