Mobilna verzija
urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

nu
nu

Slovenski junak Fetić BRUTALNO UDARIL PO ITALIJANIH: Poslali smo te NAPIHNJENCE domov! V hotelu so ...

Grega Wernig

Alen Fetić po zmagi nad Italijo ni varčeval z besedami.

Eden izmed slovenskih futsal junakov je bil po zmagi nad Italijani jasno zelo dobro razpoložen, a hkrati tudi izjemno borbeno naravnan. Tako kot med tekmo, ko je bil ves čas (skupaj s svojimi soigralci) v konfliktu z italijanskimi nogometaši, je bil tudi po tekmi poln adrenalina, pripravljen še na kakšno 'rundo' dvoboja z Italijo.

"Kaj naj povem? Kako so Italijani brezveze vlačili v Slovenijo tega Fortina ali kako mu je že ime? Da ga lahko zdaj že po eni tekmi pošljejo domov?" so bile prve Fetićeve besede, ko se je ustavil pred novinarji.

Nato pa je sledil kratek opis tekme: "Fenomenalno. Polne Stožice. V ponedeljek bo spet ista zgodba. Celi Sloveniji smo pokazali, kako se bori za svojo državo. Metali smo se na glavo. V torek kao ni bilo sreče. A to srečo je treba izzvati. Tokrat, ko smo se metali na glavo, je prišla tudi sreča. In poslali smo te Italijane domov. Te Italijane, ki so bili vsi napihnjeni v hotelu. Mislili so, da so ne vem kaj. Zdaj lahko gredo domov. In to je to."

Slovenska desetica se je ustavila tudi pri skorajšnjem incidentu, ki ga je z malce nešportno potezo povzročil Žiga Čeh, ki je žogo brcnil v italijansko klop. "Saj prav. Mora se vedeti, kdo je v Ljubljani gospodar. Evropsko prvenstvo je v Sloveniji, ne v Italiji in mora se vedeti, kdo je tukaj gospodar," je svojega soigralca branil Fetić, ki mu je tudi na igrišču prvi stopil v bran. "Seveda. En za drugega. Smo kot ena družina. Vsi skupaj. Tako se moramo obnašati. V zmagi, v porazu, ni pomembno. Tudi če izpademo. Karkoli se zgodi, moramo dihati en za drugega. Zaradi tega se nam morda vse skupaj vrača," je še dejal Fetić. In zaključil: "Treba je biti na robu incidenta. Na tak način se dvigne publiko na noge. Mislim, da smo jim pokazali, kdo je gospodar tukaj. Ne vem, ali bodo šli z vlakom ali letalom domov, ni pomembno, samo naj gredo že domov."

Značke: slovenija , italija , futsal