Mobilna verzija
urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

nu
nu

Imamo BREZPLAČNE VSTOPNICE za današnjo tekmo velikega RICARDINHA. Kako do njih? NIČ LAŽJEGA!

www.alesfevzer.com

Potegujte se za brezplačne vstopnice za ogled sredinih tekem evropskega prvenstva v futsalu. Ne zamudite sanjskega sporeda, saj bodo igrale reprezentance Portugalske, Romunije, Španije in Francije!

Ekipa v sodelovanju z organizatorji evropskega prvenstva v futsalu srečnežem podarja PETKRAT PO DVE brezplačni vstopnici za ogled današnjih tekem Portugalska - Romunija (ob 18. uri) in Španija - Francija (20.45). Če ste ostali brez dragocenega kosa papirja, si ga lahko zagotovite prek naše spletne strani oziroma facebooka in si v živo ogledate največje mojstre tega športa. Med drugim bosta drugi tekmovalni dan občinstvo navduševala portugalski super zvezdnik Ricardinho, v večernih urah pa bodo na svoj račun prišli tudi navijači španske reprezentance in s tem najboljšega igralca zadnjega evropskega prvenstva Miguela Sayaga z umetniškim imenom Miguelin.

Vse kar morate storiti, je, da v spodnjem facebook komentarju do 14. URE na kar se da simpatičen način označite tistega, s katerim bi si najraje v živo ogledali sredina spektakla v Stožicah. Med najbolj zabavnimi, simpatičnimi in domiselnimi bomo izbrali pet srečnežev, ki bodo prejeli vsak dve popolnoma brezplačni vstopnici.

Značke: futsal , ricardinho