Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

fu
fu
0 10.12.2017 15:21:42

Trenutek, ko je vsem v dvorani ZALEDENELA KRI! Sloviti Ricardinho je na derbiju padel in z glavo grozovito treščil ob tla! (video)

V Španiji je bil ta konec tedna na sporedu veliki derbi med Barcelono in Interjem, v središču pozornosti pa je bil še enkrat več Ricardinho.

Portugalski strateg je ta teden dva dneva čaral na slovenskih tleh v dresu svoje reprezentance, pri tem uspel dvakrat premagati domačo reprezentanco tako v Litiji kot v Ljubljani, ter hkrati navdušiti slovensko občinstvo, ta konec tedna pa je spet navduševal na klubski ravni. 

Na sporedu je bil namreč največji španski derbi in lahko rečemo tudi eden največjih v Evropi, nasproti sta si stali ekipi Barcelone in Interja, vodilni ekipi prvenstva. Dvoma o zmagovalcu tega derbija praktično ni bilo, Inter, ki je igral pred domačimi igralci, je namreč trdno nadzoroval potek tekme in slavil s 4:1. Čeprav se med strelce ni vpisal, pa je bil še enkrat več v središču dogajanja Ricardinho. Najprej zaradi neverjetnega nadzora nad žogo in poteze, ki navdušuje vsaj toliko, kot njegovi zadetki, navijačem v dvorani pa je kasneje zastal dih, ko je v eni od akcij Portugalec grdo padel in z glavo zelo grdo treščil v tla. Toda Portugalec jo je pri tem na srečo odnesel brez posledic, pa čeprav je bilo vse skupaj videti zelo grozljivo.

Videoposnetek njegovega neverjetnega nadzora nad žogo in zelo bolečega udarca v glavo si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike