mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 27.11.2017 12:51:18

Selektor Dobovičnik objavil seznam igralcev za tekmi s Portugalsko

Nikola Miljković
Selektor članska futsal reprezentance Andrej Dobovičnik je objavil seznam igralcev, na katere računa za prijateljski tekmi s Portugalsko 5. in 6. decembra v Litiji in Ljubljani. To bosta pomembna testa za evropsko prvenstvo v dvoranskem nogometu, ki ga bo med 30. januarjem in 10. februarjem 2018 gostila Ljubljana.

Reprezentanca se bo pred nastopoma proti Portugalski, ki je tretja na evropski in četrta na svetovni lestvici, zbrala v nedeljo, 3. decembra.

Povabljeni so Dejan Bizjak (Lazio, Italija), Žiga Čeh (Imola, Italija), Kristjan Čujec (Dobovec), Alen Fetić (Litija), Matej Fideršek (Tommy Split, Hrvaška), Nejc Hozjan (Civitella Sicureza, Italija) Rok Mordej (Dobovec), Igor Osredkar (Makarska, Hrvaška), Damir Puškar (Dobovec), Vid Sever (Litija), Anže Širok (Oplast Kobarid), Tilen Štendler (Maccan Prata C5, Italija), Denis Totošković (Litija), Teo Turk (Litija) in Gašper Vrhovec (Litija).



Igralci na čakanju so Igor Bratić (Oplast Kobarid), Rok Rednak (Brezje Maribor), Alen Mordej (Bronx Škofije), Jaka Sovdat (Oplast Kobarid) in Nik Zajc (Bronx Škofije).

"Igramo proti zelo močni ekipi Portugalske, ki se je nazadnje merila z Rusijo. Pridobili smo posnetke, igralce pa bomo opozorili na specifiko Portugalcev, ki jih krasi veliko gibanja brez žoge, bloki, velika dinamika. Portugalci so dober test slaba dva meseca pred začetkom EP. Po teh dveh preizkušnjah bo še dovolj časa za popravke," je razmišljal selektor Dobovičnik, ki je poklical tudi Dejana Bizjaka. Ta uspešno igra v italijanski prvi ligi, po poškodbi palca na nogi se vrača Gašper Vrhovec.

Članki iz rubrike