Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 08.11.2017 14:32:48

Dobovičnik izbral nogometaše za Poljsko

dp
Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu bo v začetku prihodnjega tedna igrala dve pripravljalni tekmi s Poljsko. Ponedeljkova tekma se bo v Zagorju ob Savi pričela ob 19.15, torkova v Laškem ob 18.30, slovenski nogometaši pa se bodo pod vodstvom selektorja Andreja Dobovičnika zbrali v nedeljo, 12. novembra, v Laškem.

"V tem zadnjem obdobju pred evropskim prvenstvom želim igrati s čim bolj enotno postavo. Bolj ali manj je jasno vse, dve ali tri mesta v ekipi pa so še odprta. Zdaj si želim, da so nosilci z menoj do konca evropskega prvenstva in nadaljujemo z uigravanjem ekipe. Na bližnji akciji ne bomo nastopili v polni zasedbi, nekaj dvomov je okoli vratarjev, čeravno se nekako že nakazuje, kdo bi bil lahko prvi vratar, a do evropskega prvenstva je še daleč. Želim biti čim več z igralci, predvsem pa, da so zdravi," je uvodoma dejal Dobovičnik in dodal: "Poljska je dobra ekipa in v tem trenutku tekmica po meri. Krasi jo čvrsta in agresivna igra, tehnično pa je malce slabša kot Slovenija. A Poljaki so udeleženci evropskega prvenstva in pravi preizkus za nas."


Na njegovem seznamu so Igor Bratić (KMN Oplast Kobarid), Žiga Čeh (Imola ITA), Kristjan Čujec (FK Dobovec), Alen Fetić (FC Litija), Matej Fideršek (Tommy Split HRV), Rok Mordej (FK Dobovec), Igor Osredkar (Makarska HRV), Damir Puškar (FK Dobovec), Tilen Štendler (Maccan Prata C5 ITA), Anže Širok (KMN Oplast Kobarid), Denis Totoškovič (FC Litija), Teo Turk (FC Litija) in Nik Zajc (KMN Bronx Škofije).

Igralci na čakanju so Vid Sever (FC Litija), Alen Mordej (KMN Bronx Škofije), Jaka Sovdat (KMN Oplast Kobarid), Dejan Bizjak (Lazio ITA) in Tine Kravanja (KMN Oplast Kobarid).

Članki iz rubrike