favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

fu
fu
1 15.10.2017 13:15:45

Največji CAR! Fantastičen VIDEO iz MARIBORA: Čarovnik RICARDINHO ni igral, toda kar je počel na tribuni ... NAVDUŠI in NASMEJI (video)

Ricardinho je edinstven na igrišču, a edinstven je tudi na tribuni.

Še drugo leto zapored je španski Inter Movistar gostoval v Mariboru, le da je bilo tokrat jasno, da futsalski bog Ricardinho v nasprotju z lanskim letom ne bo igral. Taka je bila odločitev strokovnega štaba španskega velikana (v primeru rumenega kartona ne bi smel igrati precej bolj pomembne tekme), zato pa portugalski čarovnik v dvorani Tabor ni zbudil nič kaj dosti manj zanimanja kot ob lanskih vragolijah na parketu.

Pravzaprav v določenem pogledu še več, saj je bil na Portugalec na tribuni bolj dostopen oboževalcem in ti so si resnično dali duška. On pa je bil NEVERJETNO dostopen. Najprej se je z oboževalci fotografiral kar tako, da je bil skozi ograjo stegnjen iz prostora, namenjenega imenitnim gostom. Nato pa mu je bilo v neudobnem položaju dovolj in se je sprehodil okrog, da je prišel na navijaško tribuno. Res imenitno.

Do tega trenutka je prek tribune nastala že prava kolona, prav kača ljudi, ki so čakali na vrsto, Ricardinho pa si je vzel čas in s takimi ali drugačnimi fotografijami obdelal vse. Da bi bila stvar še bolj imenitna, je slovita madridska Marca imeniten posnetek iz Maribora pripravila v nekoliko hitrejši različici, tako da dobite resnično fenomenalen občutek o razsežnosti in podobi tega, kar se je dogajalo. 

Prispevek z zares fantastičnim posnetkom si lahko ogledate na tej povezavi. Običajen video pa spodaj. 

Članki iz rubrike