Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
45 07.09.2017 11:14:52

To ni NORMALNO: Pozabite vse, kar ste od RICARDINHA videli doslej. In poglejte ta BOLAN gol! (video)

Jezus Kristus, česa takega pa res še nismo videli. Niti približno.

Potem ko je edinstveni Ricardinho ob koncu prejšnje sezone odločil državno prvenstvo z neverjetnim zadetkom, je šel na začetku nove sezone v španskem super pokalu še korak dlje. Pravzaprav nekaj korakov. Če je bil tisti zadetek neverjeten, potem je ta resnično bolan. Ricardinho je začel akcijo s sijajno podajo s peto, a to ni bilo noč v primerjavi s tem, kaj je sledilo, ko je njegov soigralec strel po tej akciji meri v vratarja.

Žoga se je odbila nazaj v polje, od tam je sledila podaja nazaj proti Ricardinhu, ta pa je bil postavljen nekoliko preveč proti kotu, da bi lahko meril na vrata. Sploh s svojo boljšo levico. Vsi so čakali podajo v sredino, čarobni Portugalec se je tako tudi postavil, nato pa je sledilo nekaj, kar upravičuje pridevnik čarobni. Oziroma celo več od tega. Ricardinho se je namreč odločil, da bo nakazal igro sredino, nato pa s levico sprožil za stojno desnico.

Tako imenovana rabona je bila popolna, bolje je ni mogoče izvesti, bolje ni mogoče ukaniti vratarja. Močan strel je neubranljivo zletel mimo njega in razparal mrežo, Ricardinho pa je ta zadetek proslavil drugače kot vse ostale. Tudi sam še kako dobro ve, da gre za največjo mojstrovino, za mojstrovino brez primere. A kaj bi vam govorili, poglejte si spodaj!    

Značke: ricardinho, rabona

Članki iz rubrike