Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 13.07.2016 15:07:57

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda se bo preizkusil v futsalu

Ryan Giggs
Nekdanji valižanski nogometni zvezdnik Ryan Giggs, zdaj tudi že nekdanji član Manchester Uniteda, bo nove izzive iskal v dvoranskem nogometu. Prireditelji Premier Futsal v Indiji so sporočili, da bo Giggs sodeloval v prvi izvedbi tega tekmovanja, ki se začenja naslednji teden.

Tekmovanje se bo v petek začelo v Chennaiju, Giggs pa bo imel dobro družbo: prireditelji so namreč sporočili, da bosta nastopila vsaj še dva nekdanja velika zvezdnika velikega nogometa, Ronaldinho in Argentinec Hernan Crespo, že prej pa je sodelovanje obljubil tudi Paul Scholes.

"Pišemo zgodovino. Ryan Giggs, Ronaldinho in Crespo so člani naše Premier Futsal družine," so na družbenih omrežjih sporočili iz vodstva tekmovanja.

V ligi bo nastopalo šest moštev s po petimi igralci. V vsaki ekipi bo en zvezdniški igralec, Giggs bo tako prvo ime ekipe iz Mumbaija, Scholes pa zasedbe iz Bangaloreja.



Prireditelji sicer nimajo dovoljenja krovne indijske nogometne zveze za izvedbo tekmovanja, a zatrjujejo, da ga niti ne potrebujejo, ker gre za zasebno organizirano ligo. Indijska zveza je sicer domačim nogometašem odsvetovala sodelovanje v tem tekmovanju.

Giggs se je pred kratkim dokončno razšel s klubom z Old Trafforda, pri katerem je preživel 29 let. Valižan se ni strinjal s pogoji, ki jih je za sodelovanje postavil novi trener Jose Mourinho. Giggs je bil v zadnjih sezonah že pomočnik Davida Moyesa in Louisa van Gaala. Valižan je imel z rdečimi vragi podpisano pogodbo še za eno leto.

V aktivnem času je za rdeče vrage odigral 963 tekem, dosegel 168 golov in osvojil 34 lovorik.

Članki iz rubrike