sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

bu
bu
11 02.02.2022 07:55:52

V GLAVO! Slovenska šampionka UDARILA po celjskem županu in zatresla Slovenijo: Iz Ljubljane ... (video)

Profimedia
Slovenska športna šampionka Tina Trstenjak na prireditvi za športnika leta v Celju ni skoparila s kritikami na račun tamkajšnjega župana.

V Celju so v začetku tega tedna podelili nagrade najboljšim tamkajšnjim športnikom in športnicam minulega leta. Smetano na torti je v moški konkurenci pobral Luka Janežič, v ženski pa je pričakovano slavila olimpijska podprvakinja in evropska prvakinja judoistka Tina Trstenjak.


Slovenska športna šampionka se je najprej zahvalila trenerjem, strokovnjakom, fizioterapevtom, mestni občini Celje, športni zvezi in vsem funkcionarjem, ki športnikom stojijo ob strani, nato pa nadaljevala: "Mestna občina (Celje) se zelo rada pohvali, da smo najbolj športno mesto, kar tudi smo. Imamo največ olimpijskih medalj, imamo odlične športnike, ki niso v olimpijskih disciplinah, bi si pa želela, da bi nas bolj cenili in za nas tudi bolje poskrbeli. Lani sem tretjič postala evropska prvakinja, sem prva in edina Slovenka, ki ji je to uspelo. Čestitke od mestne občine nisem dobila, kar me sploh ne bi zmotilo, če ne bi dobila čestitke od mestne občine Ljubljana, ki z menoj nima ničesar. Zdi se mi prav, da bi nas s svojo prisotnostjo počastil tudi naš župan, ki je velik športni navdušenec. Že osmič zapored sem najboljša športnica Celja, pa ga tukaj še nisem videla. Tega ne govorim zaradi sebe, imamo ogromno mladih generacij in mladih športnikov, ki bodo kmalu na mojem mestu. Želim si, da bi bilo vsaj za njih bolje poskrbljeno."

Kako se bo na te očitke odzval celjski župan Bojan Šrot? Če se sploh bo ...

Značke: trstenjak, judo

Članki iz rubrike