franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

bu
bu
1 30.10.2020 01:18:34

SPEKTAKEL DESETLETJA! Mike Tyson se po 15 letih vrača v ring - potrjen tekmec, kraj in datum dvoboja (VIDEO)

Reuters
Pri 54 letih bo spet boksal, železni Mike je nazadnje stal v ringu leta 2015.

Pandemija koronavirusa je preprečila, da bi se vrnil že 12. septembra, kot je bilo sprva predvideno. Zdaj je potrjen nov datum vrnitve Mika Tysona v boksarsko areno.

Eden največjih boksarjev vseh časov se je podpisal pod 58 dvobojev. Zmagal je 50-krat, od tega 44-krat z nokavtom. Šestkrat je ring zapustil sklonjene glave, dvakrat se je s tekmecem razšel brez zmagovalca.


Želja po vrnitvi med aktivne boksarje v njem še vedno živi, dvoboj proti 51-letnemu Royu Jonesu bi se moral zgoditi v prvi polovici septembra, a je spektakel preprečil koronavirus. Veterana, ki imata skupaj 105 let, se bosta v Los Angelesu, v Staples Centru, naposled soočila 28. novembra.

Tyson je ob tem povedal: "To, da sva oba starejša od 50 let, še ne pomeni, da je najino življenje končano in da bi se morala ukvarjati z nečem drugim. Mislim, da zdaj precej bolje skrbim za svoje telo. Tudi moje stanje uma je precej boljše kot pri nekaterih drugih boksarjih, ki so se vračali v ring."

Jones, ki je v karieri v 75 dvobojih dosegel 66 zmag (47 z nokavtom), je poudaril, da je sicer želel uživati v pokoju, a ga pri tem ne pustijo pri miru: "Kličejo me, češ da se Mike vrača, jaz pa naj bi bil pravšnji tekmec zanj. Pomislil sem: 'Zakaj pa ne? Narediva spektakel!'"

Značke: mike-tyson, boks

Članki iz rubrike