IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ue
ue
1 08.01.2020 13:33:13

PLJUVANJE, ŽALJENJE, RASIZEM... SRAMOTNA izmenjava besed HRVATICE in... To je res preveč (video)

Profimedia
Razumemo, da so boksarji malce posebni ljudje, polni adrenalina in, da gre njihov besednjak večkrat preko meje dobrega okusa. Toda...

V noči na soboto se bosta za naslov svetovne prvakinje v supervelter kategoriji pomerili 24-letna Američanka Claressa Shields in šest let starejša Hrvatica Ivana Habazin.
Ta borba bi morala biti že pred tremi meseci, a je bil dvoboj prestavljen zaradi hudega incidenta na tehtanju, ko sta se stepla Claressin brat in trener Habazinove James Ali Bashir.

"Videti si, kot da hočeš nekaj narediti. Daj! Izzivam te. Kaj nam govori tvoj pas? Aja, nimaš ga... Nekam tiha si!" je s provokacijami začela Shieldsova, Ivana pa ji ni ostala dolžna in ji dejala, da ni pametna. Kot kaže je Američanka to razumela kot rasistično opazko, zato se je precej razburila: "Zakaj nisem pametna? ker sem črna? Ima srednko šolo. Toda nisem še videla bolj neumne osebe v mojem življenju kot si ti." Potem pa se je Claressa obrnila proti novinarjem in nadaljevala. "Okofutala bi jo, pa bi verjetno pobegnila na letalo. Bojim se dvoboja z njo. Bojim se za svoje življenje. Razbila ji bom čeljust." Američanka v profesionalnem boksu še ni izgubila dvoboja in je velika favoritinja v obračunu s Hrvatico. 

Značke: boks, žalitve

Članki iz rubrike