Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

ue
ue

Škandal za ŠKANDALOM: Uspešen SLOVENSKI športnik se je tri mesece po tem, ko je pretepel ŽENO znašel v priporu zaradi ...

Slovenski Rocky, kot se je prijel vzdevek sicer odličnega slovenskega bora Mirana Fabjana, v zadnjih mesecih velikokrat gostuje v črni kroniki.

Pred skoraj natanko tremi meseci so namreč v javnost prišle obtožbe, da je Fabjan najprej pretepel svojo ženo, kar je tudi sam priznal, nato pa se je oglasil še anonimen vir, ki je razkril, da se je Fabjan s kolegi spravil nad družinskega človeka, nakar je po poročanju Slovenskih novic novogoriško tožilstvo zoper njega vložilo obtožnico zaradi kaznivih dejanj dveh groženj, nasilništva in poškodovanja tuje stvari.

Isti vir pa zdaj razkriva, da naj se nasilno ravnanje kickbokserja ne bi prenehalo. Ravno nasprotno. Slovenske novice namreč pišejo, da je januarja pristal v priporu. "Obtoženi je v priporu v drugi zadevi, ki se vodi pred Okrožnim sodiščem v Novi Gorici in je še v fazi preiskave," je sporočil pooblaščenec za odnose z mediji pri okrožnem sodišču v Novi Gorici. Fabjan naj bi se v priporu znašel zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini.


Značke: miran-fabjan , kickboks