Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

STA
STA

Wilder ekspresno ubranil naslov in izzval Joshuo

Ameriški boksar Deontay Wilder, svetovni prvak v težki kategoriji WBC, je ekspresno ubranil šampionski pas, potem ko je v New Yorku v kraljevski kategoriji z nokavtom v prvi rundi premagal izzivalca, Kanadčana Bermana Stiverna. S to zmago je poslal sporočilo britanskemu zvezdniku Anthonyju Joshui, s katerim se še želi pomeriti.

Za zdaj še neporaženi Wilder je nasprotnika v prvi rundi dvakrat spravil na tla, sodnik pa je končal borbo sekundo pred koncem prve runde. To je bil povratni dvoboj omenjenih boksarjev, potem ko je na prvem Stiverne januarja 2015 proti Wilderju zdržal vseh 12 rund.

"Spet sem dokazal, da sem najboljši na svetu. Kje je ta fant iz Velike Britanije? Čas je, da se pomeriva v ringu," je dejal 32-letni Wilder in javno izzval Joshuo, svetovnega prvaka po različicah IBF in WBA, na dvoboj.

Za Wilderja je to 39. zmaga v prav toliko dvobojih v karieri, do zdaj je le Stivernu enkrat uspelo z njim zdržati v ringu vseh 12 rund. Samozavestni Američan je bil tokrat tako prepričan o svoji zmagi, da je pred dvobojem izjavil, da bo v primeru poraza končal kariero.

Značke: boks , sta