Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

sasa einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler: Končno vem, kaj je zares ...

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

sta
sta

Olimpijec Rok Drakšič novi trener v Judo klubu Bežigrad

Grega Wernig

Judo klub Bežigrad je nekaj mesecev iskal primernega trenerja za vodenje prve ekipe, iz kluba pa so sporočili, da so našli izjemno rešitev. Mesto prvega trenerja bo namreč prevzel eden izmed najboljših v zgodovini slovenskega juda, udeleženec treh olimpijskih iger Rok Drakšič.

Drakšič je nekdanji prvi judoist sveta. Trikrat zapored je nastopil na olimpijskih igrah (2008, 2012 in 2016), bil je evropski prvak, petkrat bronasti na evropskih prvenstvih ter nosilec več kot petnajstih medalj na tekmah za veliko nagrado ter ter svetovni pokal. V svoji bogati tekmovalni karieri je nabiral izkušnje po vsem svetu, prihaja pa iz enega najuspešnejših klubov v Sloveniji in Evropi, JK Sankaku Celje.

V Judo klubu Bežigrad trenira veliko mladih nadarjenih judoistov, ki posegajo po najvišjih mestih na mladinskih in kadetskih svetovnih in evropskih prvenstvih, nekateri izmed njih tudi že trkajo na vrata članov. Predvsem slednji potrebujejo dobro vodstvo, v bežigrajskem klubu pa verjamejo, da bo Drakšič v prvo ekipo in celoten klub prinesel nov veter, ki bo klub ponesel na višjo raven in ga skušal na OI v Tokiu 2020 vrniti na olimpijski zemljevid, so pri JK Bežigrad še zapisali na Facebooku.

Značke: judo , sta