nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
0 18.08.2017 14:02:46

Suzuki podpira judo lokalno in globalno

Podružnica Suzuki v Sloveniji je ponosni sponzor Judo zveze Slovenije. Magyar Suzuki Zrt. pa je glavni sponzor svetovnega prvenstva v judu, ki bo od 28. avgusta do 3. septembra v Budimpešti.

Suzuki je s svečanim podpisom pogodbe v Termah Olimia sklenil enoletno sponzorstvo z Judo zvezo Slovenije. Pogodbo sta podpisala Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji, in Darko Mušič, predsednik Judo zveze Slovenije. Suzuki je ob tej priložnosti postal uradni prevoznik Judo zveze Slovenije in predal v uporabo štiri sponzorska vozila, ki so jih prevzeli Tina Trstenjak, olimpijska prvakinja v judu Rio 2016, Ana Velenšek, bronasta v judu Rio 2016, Marjan Fabjan, trener in Darko Mušič, predsednik Judo zveze Slovenije.

Suzuki judo


Na globalni ravni je Magyar Suzuki Zrt. postal glavni sponzor svetovnega prvenstva v judu, ki bo potekalo od 28. avgusta do 3. septembra 2017 v Budimpešti na Madžarskem. Jošinobu Abe, generalni direktor Magyar Suzuki Zrt., je ob tej priložnosti med drugim povedal: »Sponzorstvo je čast, ampak tudi velika odgovornost, ki jo Magyar Suzuki sprejema z velikim ponosom. Naša korporativna filozofija in kultura imata veliko skupnega z načeli, ki jih predstavlja judo - stalno učenje, koncentracija, pripravljenost, vztrajnost in poštenost v tekmovanju.«
SP v Budimpešti ima nagradni sklad v višini milijon dolarjev. To se odraža v številu prijavljenih, saj bo število udeležencev skoraj zanesljivo preseglo številko z zadnjega svetovnega prvenstva, ki je bilo leta 2015 v Astani, in katerega se je udeležilo 729 judoistk in judoistov iz 120 držav vsega sveta.

Značke: judo, suzuki

Članki iz rubrike