Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.06.2017 09:46:47

Lepe punce kak*jo, kajneda? Ameriška zvezdnica ni z(a)držala, a se carsko odzvala na "nesrečo" (video)

Američanka je na prav poseben način postala ena od osrednjih osebnosti svetovnega spleta.

Nekateri napori človeka preprosto privedejo do skrajnosti. O tem bi vam lahko veliko povedala ameriška borka Justine Kish, ki se je med dvobojevanjem s Felice Herrig v zgodovino zapisala s rpav posebnim dogodkom. Ne z zmago, na koncu je bila poražena, zato pa s tem, da je dala vse do zadnjih atomov moči. In do zadnje kaplje znoja. In do zadnje kaplje ... no, še nečesa. Da, tistega, o čemer tako zelo neradi govorimo. 

Kisheva se je v nekem trenutku boja po verziji UFC znašla v težavah, nasprotnica jo je dobila v močan prijem in Američankino telo ni zdržalo. Na najbolj neprijeten način. Pod pritiskom se je ... no onečedila, a se pri tem rešila in je lahko boj nadaljevala. Junaška poteza, ki pa je zaradi narave dogodka (in klica narave) seveda naletela na posmeh. Posnetek je preplavil internet, odzivov je bilo nešteto, Američanka pa se ni pustila zmesti. 

Capture1-83

Ob vsem, kar se ji je dogajalo po neljubem dogodku, se je odzvala zares sijajno. "Sem bojevnica in nikoli ne odneham, ne glede na vse. Drek pa se zgodi. Haha, kmalu se bom vrnila," je zapisala in seveda uporabila tisto težko prevedljivo slavno angleško Shit Happens. Ima prav, drek se zgodi in tega se ni treba sramovati. Je tako naravno kot krvavenje in potenje, včasih pa si človek res ne more pomagati. Sploh pod takim naporom. 

Značke: kish, borba

Članki iz rubrike