IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

bšu
bšu
0 06.10.2016 17:17:35

Borec v MMA svojo zaročenko brutalno davil, razlogu ne boste verjeli

vszi
Prav neverjetno je, kaj se dogaja v svetu. Ameriški borec v MMA ali mešanih borilnih veščinah, je namreč zaradi bizarnega razloga skoraj do smrti pretepel svojo zaročenko.

Napad se je zgodil že pred časom, sedaj pa iz sodišča, kjer je nekdanji par na obravnavah, curljajo brutalne podrobnosti napada.

Julian Brave Wallace je bil obtožen napada na svojo takratno zaročenko Jessy Jess, prav tako borko MMA, ki ji je prav to znanje omogočilo, da je takrat njen zaročenec ni celo ubil. 

Razlog za napad? Prinesla mu je napačno vrsto rezancev. Da, rezancev. Svojo takratno izbranko je z nogo najprej udaril v glavo, nato pa jo je hotel še zadušiti s klasičnim prijemom borcev, poroča Daily Mail. 

Zaročenca sta se takrat močno sprla, ob enem pa je bil njen greh tudi, ker je potrebovala predolgo (15 minut), da se je vrnila iz trgovine. 


"Začel me je napadati, vse skupaj pa je trajalo okoli 20 minut. Najprej me je udaril z nogo v glavo. Na sebi je imel škornje. Zatem me je udarjal s komolcem v glavo in me dušil," je razlagala Jess, ki ji je Wallace želel s prsta na silo odstraniti zaročni prstan. 

"Bila sem prestrašena. Doslej še nikoli nisem bila nokavtirana ali da bi padla v nezavest. Spomnim se, da sem videla zvezde in padla na posteljo. Ko me je dušil, sem izgubljala zavest," je še dodala. Kasneje je priznala, da brez znanja v borilnih športih verjetno zdaj ne bi bila tu. 

"Strah me je, ko pomislim, kaj bi se zgodilo, če se ne bi ukvarjala s tem športom, kjer se vsak dan srečujem z udarci, davljenjem in podobnim. Bala sem se za svoje življenje," je še dejala, preden je priznala, da sta se z nekdanjim zaročencem večkrat sprla in tudi malce ravsala. Nikoli pa do te mere, kot takrat, ko je prinesla napačno vrsto rezancev.

olos
vszi

Značke: mma, prepir

Članki iz rubrike