Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

db
db
0 26.11.2015 14:26:23

Američani raztrgali Zavca: "Le boksarska vreča za elitne borce"

vszi
Po dvoboju med Erislandyjem Laro in Dejanom Zavcem so bili ameriški mediji zelo kritični do predstave slovenskega boksarja.

Dejan Zavec je po poškodbi rame v tretji rundi izgubil dvoboj proti Kubancu Erislandyju Lari, slednji je bil evidentno premočan in prehiter za 39-letnega Slovenca.

Po dvoboju so mnogi kritizirali organizatorje (PBC), ker so dvoboj med Laro in Zavcem postavili za glavni dogodek večera. Mnogi so se obregnili ob Zavčevo predstavo, ki naj bi potrjevala, da je Mr. Simpatikus daleč od svojih najboljših dni.

"NE MORE SE KOSATI Z LARO"
"Že na papirju to ni bil enakovreden boj, realnost je bila še slabša. Lara je eden najboljših na svetu, Zavec pa daleč od svojih najboljših časov, poleg tega pa boksa kategorijo višje, kot bi bilo zanj idealno. To je bil morda najslabši dogodek, ki ga je PBC predvajal na eni svojih primarnih medijskih mrež. Videli smo dovolj, da lahko vemo, da Zavec sedaj ni nič več kot boksarska vreča za elitne borce v njegovi kategoriji," so zapisali na popularnem portalu Bleacher Report.

Tudi pri USA Today so bili sila kritični do dvoboja: "Malo je boksarjev, ki se lahko kosajo z Laro. Zavec gotovo ni eden od njih."

Članki iz rubrike