evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 24.11.2015 13:33:40

V petek finale slovenske judo lige

Grega Wernig
Slovenska Bistrica bo v petek od 18. ure naprej gostila finale letošnje judo lige. V športni dvorani se bodo v organizaciji Judo kluba Impol za naslov borili štirje klubi, polfinalna para pa sta Impol - Branik Broker in Bežigrad - Šiška.

Lanski naslov branijo domači judoisti, ekipa Impola, ki je redni del končala s popolnim izkupičkom osmih zmag in 16 točk. Drugouvrščena Šiška je v osmih borbah zbrala šest zmag in 12 točk, prav tako tudi tretjeuvrščeni Bežigrad, ki je imel nekoliko slabšo statistiko posamičnih zmag, četrti Branik Broker je redni del končal s petimi zmagami in desetimi točkami.

Spodnji del lestvice tvorijo lanska drugouvrščena Olimpija, Z'dežele Sankaku, Acron Slovenj Gradec, Gorišnica in Železničar, ki pa se niso uvrstili v končnico.



IMPOL BRANI NASLOV
V lanski sezoni so naslov državnega ekipnega prvaka osvojili judoisti Impola, že štirinajstega v samostojni Sloveniji. Bistriški klub je na finalnem turnirju štirih najboljših klubov prvega dela prvenstva pred svojimi navijači prikazal največ, premagali Olimpijo in se zasluženo veselil naslova. Tretje mesto so osvojili borci Bežigrada.

Članki iz rubrike