Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

au
au
0 03.03.2018 16:34:00

Škandal na atletskem SP: Pedantni Angleži so tokrat RES POSKRBELI ZA ZGRAŽANJE!

Reuters
Sinoči je prvi slovenski adut Luka Janežič za las zgrešil uvrstitev v finale teka na 400 metrov. Danes pa je javnost izvedela, da je dvoransko svetovno prvenstvo v atletiki zelo slabo organizirano.

Srbski mediji so objavili izjavo predsednika tamkajšnje atletske zveze Veselina Jevrosimovića, da so atletinje in atleti ob prihodu na prizorišče prvenstva doživeli resnično neprijetno presenečenje.


Tako je srbska skakalka v daljino Ivana Španović imela precej težav na poti v Birmingham. Atleti so se morali namreč sami znajti glede prevoza z letališča do hotela. Pri Španovićevi pa se je pot še nekoliko podaljšala, saj je morala zaradi snežnih padavin od Manchestra do Birminghama potovati z vlakom.

Toda to še ni bilo vse, v hotelu, kjer je nastanjena, jo je čakalo še eno neprijetno presenečenje. "Ivana Španović in Goran Obradović sta morala v petek zaradi slabega vremena z letalom pristati v Manchestru in sta v svojem aranžmaju ponoči z vlakom prispela v Birmingham. Poleg tega pa v hotelu, kjer so atleti nameščeni, ne dela gretje, zato se morajo greti s sušilci za lase!" je srbskim medijem razkril Veselin Jevrosimović.

Članki iz rubrike