Mobilna verzija
urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

au
au

DRAMA NA JAMAJKI! Po treningu na stezi Usaina Bolta mu je na obraz prislonil pištolo

Profimedia

Britanski atlet je po treningu ravno dajal opremo v avtomobil, ko se mu je približal človek in mu na obraz prislonil pištolo.

Kaj naj bi drugega naredil šprinter, kot hitro steči stran. Tako hitro, da bi ga napadalec v sekundi izgubil izpred oči. Da bi se za njim le zaprašilo.

"Ravno sem dajal tekaške čevlje v prtljažnik, ko je do mene pristopil človek in mi prislonil pištolo na obraz. Od mene je zahteval, da mu dam svoj mobitel. V trenutku sem se odločil za beg, on pa je začel za mano streljati," je razlagal 22-letni britanski atlet Zharnel Hughes, ki je preživel dramo, kakršno si ni predstavljal v najhujših nočnih morah.

Zharnel Hughes 2
Profimedia


Zgodilo se je na Jamajki, kjer se Hughes pripravlja, v torek zvečer po treningu na stadionu Univerze West Indies. Ravno na tem stadionu je nekdaj treniral tudi najhitrejši zemljan Usain Bolt, po njem se celo imenuje tamkajšnja atletska steza.

Lokalni mediji so takoj po incidentu poročali o moškem, ki se je znašel na mestu dogajanja, pri sebi pa je imel orožje z dovoljenjem za nošenje le tega. Ko je ropar začel streljati na Hughsa, je ta moški vrnil s streljanjem. Na vso srečo in začudenje v tem navzkrižnem ognju nihče ni bil ranjen.

Hughes je sicer na SP v Pekingu leta 2015 osvojil peto mesto v teku na 200 metrov. Nastopil je tudi na lanskem SP v Londonu.