stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

au
au
0 12.06.2017 11:55:47

Afera v Srbiji! Znana identiteta in motiv napadalcev na srbsko atletinjo, gre pa za ... (video)

vszi
Srbska atletinja, sicer reprezentantka v metu kopja, je doživela grozljivo izkušnjo, v kateri so ji na avtocesti grozili s smrtjo in se ne počuti več varne.

Gre za Tatjano Mirković - Jelačo, ki se je z možem z avtom vračala s srbskega državnega prvenstva v Kruševcu. Atletinja je v nedeljo objavila posnetek napada, ki sta ga z možem doživela na cestninski postaji. Takrat sta namreč njun avto napadla moška, ki sta odlomila stranski ogledali, brcala in tolkla po jeklenem konjičku, pri tem pa je njun izraz na obrazu kazal, da sta vidno razburjena, besna.

Po objavi posnetka je izvedela, da sta bila napadalca mladi srbski atlet in njegov oče, ki sta se prav tako vračala z državnega prvenstva. "Približevala sva se cestninski postaji, ko je nekdo kar na enkrat začel brcati in tolči po najinem avtomobilu. Hitro sva se zaklenila in kričala, a naju policisti, ki so bili na drugi strani, niso slišali. Razbojnika sta kričala, da naju bosta ubila! Nisem vedela, kdo sta, šele ko sem objavila posnetek, so mi povedali, da gre za atleta Partizana, ki je rojen leta 1998, z njim pa je bil njegov oče," je srbskim medijem povedala Jelačeva.

jelaca

Ob tem je dodala, da sta napadalca omenjala izsiljevanje na avtocesti, oziroma vožnjo v škarje. Zaradi tega sta povsem ponorela, čeprav atletinja trdi, da se to ni zgodilo. "Ne vem, ali sta me prepoznala, zagotovo sta videla kopja. Kot kaže sta bila jezna zaradi vožnje v škarje, ampak sedela sem poleg moža in vem, da ni nikogar tako izsilil. Napadla sta naju na kraju, kjer je bilo veliko drugih ljudi, policistov, kaj bi bilo, če bi se to zgodilo kje v temi? Zdaj morajo policisti raziskati primer in najti storilca. Ampak, kako naj vem, da se kaj takega ne bo več ponovilo? Ne počutim se varne, prijavila sem se za nekaj tekmovanj v Srbiji, ampak napadalca vesta, kdo sem. Poznata najin avto, tako da bi morala zamenjati vsaj registrske tablice," je prestrašena Mirković - Jelača.

To je ena plat celotne zgodbe, kaj se je v resnici dogajalo, pa je res težko reči. Končno besedo bodo pri tem imeli pristojni organi, ki so dogodek seveda vzeli pod drobnogled in so že začeli s preiskavo.

Članki iz rubrike