GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 15.12.2016 08:28:48

Najprej so se zaleteli vanjo, nato jo še brutalno pretepli

Mehičanka Ana Guevara si bo dobro zapomnila svojo vožnjo z motorjem, ki se je končala s trkom in incidentom.

Nekdanja odlična atletinja, ki se lahko pohvali s srebrno kolajno na 400 metrov z olimpijskih iger v Atenah 2004 ter zlato in dvema bronastima odličjema s svetovnih prvenstev na isti razdalji, se je na svojem Harley-Davidsonu skupaj s prijateljico vračala proti Mexico Cityju, ko je imela manjši trk z avtomobilom. Ustavila se je, želeč se pogovoriti z voznikom, takrat pa se je začelo ...

Vozniku nikakor ni bilo všeč mnenje Guevare, da naj bi bil on kriv za trk in je začel vpiti na nekdanjo atletinjo. Iz avtomobila so stopili še ostali trije moški, ki so bili v njem in tudi oni so se pridružili maltretiranju Guevare. Ni se končalo zgolj pri besedah, moški so začeli tepsti nesrečnico, ki je zdaj senatorka. Udarjali so jo v glavo in prsa.



"Tepli so me in se drli name, da ženska nima kaj iskati na motorju," je na tiskovni konferenci, ki jo je sklicala nekaj dni po napadu, povedala Guevara. "To je bilo strahopetno dejanje, nasilje nad žensko. Nikoli nisem izpostavljala, da sem senatorka, nimam telesnih stražarjev, spodbujam dobre odnose med državljani," je govorila Guevara, ki ni želela skrivati svojega pretepenega obraza. "Te modrice naj bodo stalen opomin za to, koliko je še vedno nasilja nad ženskami!"

Napadalci so po nekaj minutah trpinčenja Guevare, ki celo meni, da so moški nalašč trčili vanjo, ko so videli, da je ženska na motorju, posedli nazaj v avto in se odpeljali, kot da se nič ni zgodilo. Senatorka je napad nato prijavila policiji, ki je kmalu izsledila avtomobil in tudi že ugotovila identiteto dveh napadalcev.

Galerija

Članki iz rubrike