Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

au
au
0 18.11.2016 14:47:51

Še nikoli videno: ameriškega tekača na tekmi zbila in hudo poteptala čreda srn! (video)

Tega človek preprosto ne more verjeti in mirno lahko trdimo, da je šlo za enega najbolj šokantnih dogodkov na športnih prizoriščih.

Na državnem prvenstvu Pennsylvanie v krosu zagotovo ne bi bili deležni niti širše ameriške, kaj šele mednarodne pozornosti, če se ne bi zgodilo nekaj nadrealističnega. Dirko je namreč prekinila sila narave, ki je v takih okoliščinah preprosto ni bilo mogoče pričakovati.

V popolnem nasprotju z živalskimi zakoni se je sredi belega dneva čreda srn odločila, da bo polje prečkala tako, da se bo preprosto zapodila skozi človeško množico. Pri tem pa je ena od vodilnih srn napak ocenila gibanje tekačev in z vso močjo zadela enega od njih.

Velik talent študentske atletike Justin DeLuzio česa podobnega ni pričakoval niti v sanjah, brutalen udarec srne ga je vrgel več metrov, dodatno pa jo je skupil zaradi dejstva, da je vodnici sledila še kopica živali. Kar nekaj jih je na nesrečnega Justina stopilo in stvari še poslabšalo.

Strokovnjaki pravijo, da bi bil tak nalet lahko tudi usoden, zato je mladenič lahko celo zadovoljen, da jo je odnesel s hudimi udarninami in praskami. Okreval bo nekaj tednov, posnetek bizarnega dogodka pa je seveda postal velika spletna uspešnica.  

Značke: srne, tek

Članki iz rubrike