janez janša, jure colja, Igor colja Svet24.si

Predsednik koprske SDS Igor Colja v lokalu zaradi ...

temna stran lune Svet24.si

Kitajci uspešno pristali na temni strani

Screenshot_20240520_081001_Instagram Necenzurirano

Cilj vaških straž ni varnost, ampak ustrahovanje...

robert golob pl3 Reporter.si

»Ustavili bomo populiste!« je odločen Robert ...

nataša-pirc-musar, nogometna-reprezentanca, matjaž-kek Ekipa24.si

Kek v svojem slogu in brez dlake na jeziku Pirc ...

ramirez Odkrito.si

Od babice do seksi zapeljivke

doncic 24 pm Ekipa24.si

Za pojest! Ta fotografija Gabriele očarala svet! ...

STA/au
STA/au
0 16.08.2014 21:04:24

Vukmirović: Po naporni sezoni zadovoljna

Grega Wernig
Snežana Vukmirović je na evropskem prvenstvu v atletiki v svoji disciplini, troskoku, zasedla sedmo mesto in bila s tem dosežkom zadovoljna.
"Po taki sezoni, ki sem jo imela, sem s sedmim mestom zadovoljna. Nisem sicer izpolnila drugega cilja in preskočila 14 m," je dejala Vukmirovićeva, ki je imela tokrat kar malce sreče, da se je uvrstila v finale, tokrat ji je bila igra centimetrov naklonjena: "Res je, da sem imela malo sreče s centimetri, vendar so bili ti že mnogokrat v mojo škodo, tudi odličja sem izgubljala. Enkrat moram imeti tudi malo sreče. Včeraj na ogrevanju sem se dobro počutila, 'tonizacija' je uspela, 'letela' sem iz nekaj korakov zaleta v troskoku. Danes pa sem delala napake pri prihodu na desko. Sama sebe sem blokirala, vedela sem, kaj moram popraviti, vendar tega nisem mogla storiti."

Slovenska atletinja je potrdila, da sezone zanjo še ni konec: "Tekmovala bom še naprej, sezono želim končati s skokom prek 14 m. Ker sem zaradi poškodbe izgubila veliko treningov za razliko od prejšnjih let, ne bom imela premora in bom takoj nadaljevala priprave na dvoransko sezono."

Članki iz rubrike