IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

R.T.
R.T.
0 16.12.2019 13:35:56

ROP STOLETJA: Kam je šel ta svet?! Hčerki nekdanjega šefa formule ena UKRADLI več deset milijonov evrov ...

V petek so trije tatovi vlomili v dom Tamare Ecclestone, hčerke nekdanjega prvega moža formule ena Bernieja Ecclestona, v londonskem Kensingtonu.

Trije roparji so v dom Tamare Ecclestone in njenega soproga Jaya Rutlanda, kjer živita s petletno hčerko Sofio, vstopili čez vrt, v spalnici so našli sef, vanj vlomili, odnesli 60 milijonov evrov vreden nakit in pobegnili skozi okno. Družina je le nekaj ur pred tem odpotovala na počitnice na sever Finske – v Lapland.

Vlomilci so odnesli zapestnico, ki je bila poročno darilo Tamarinega soproga, več parov prestižnih uhanov, kolekcijo ur znamk Rolex, Hublot in Cartier ter številne druge dragocene kose nakita.

Spalnica in ostali prostori so sicer opremljeni z nadzornimi kamerami, okolico in notranjost vile pa nenehno preverjajo varnostniki. Vse je bilo zaman. Policisti niso aretirali še nikogar, preiskava pa je že v teku. Nekateri sumijo, da je storilcem pri dejanju pomagal nekdo, ki ga družina pozna, ti so bili namreč namenjeni naravnost v spalnico, kjer je družina hranila sef. Ta je bil med drugim skrit v garderobni omari in ga ne bi bilo prav preprosto najti.

Članki iz rubrike