palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 03.11.2018 16:59:36

Kaznovani Marquez bo startal šele kot sedmi

Španec Marc Marquez (Honda) je naknadno zaradi nevarne vožnje prejel kazen komisarjev in bo v nedeljo startal šele kot sedmi. Iz prve vrste bodo tako startali Francoz Johann Zarco (Yamaha Tech3), Italijan Valentino Rossi (Yamaha) in Italijan Andrea Iannone (Suzuki).

Marquez naj bi med kvalifikacijami oviral ravno Iannoneja. Ker ni šlo za prvo nevarno vožnjo Marqueza, so ga komisarji kaznovali s kar šestimi mesti pribitka.

Španec je bil za podoben incident kaznovan že na tretji dirki sezone v ZDA, ko je dobil pribitek treh mest in je moral startati kot četrti, čeprav je bil najhitrejši v kvalifikacijah.


V moto2 je kvalifikacije dobil Španec Marc Marquez (Kalex) pred moštvenim kolegom Italijanom Luco Marinijem in Francozom Fabijem Quartararo (Speed Up).

V razredu moto 3 pa je bil najhitrejši Španec Jorge Martin (Honda), vodilni v skupnem seštevku, drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (KTM), tretji pa njegov rojak Tony Arbolino (Honda).

Vremenske razmere krojijo dogajanje v Maleziji, na predzadnji dirki motociklistične sezone. Ljubitelje motociklizma čaka še malce zgodnejše vstajanje. Zaradi vremenske napovedi bo osrednji dogodek dneva, dirka v razredu motoGP, že ob 6. uri zjutraj po srednjeevropskem času.

Značke: motociklizem, sp

Članki iz rubrike