cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

mu
mu
2 07.04.2018 16:10:17

Tim Gajser udaril po SLOVENSKIH 'KAVČARJIH' in stopil v bran BRATOMA PREVC: Ne razumem, kako so lahko takšni …

Martin Metelko
Slovenski motokrosist Tim Gajser je udaril po 'kavčarjih', kot je ljudi, ki izražajo kritiko nad slovenskimi športniki nekoč poimenoval slovenski rokometaš Uroš Zorman.

Tim Gajser se pripravlja na jutrišnjo dirko v italijanski Pietramurati, za Delo pa je spregovoril med drugim tudi o tem, kako zelo je vesel, da ga njegovi navijači podpirajo kljub temu, da mu v zadnjem času stvari ne gredo po načrtih.

"Prejšnja sezona in začetek letošnje nista bila popolna. Ampak slovenski navijači mi še vedno stojijo ob strani, kar mi ogromno pomeni, ker vemo, da takrat, ko zmaguješ in gre vse kot po maslu, so vsi zraven. Meni pa je s človeške plati pomembno, da te še vedno podpirajo, ko ti ne gre, ko si v krizi, in se vidi, da se mučiš, ostajaš močen, ne obupaš, ampak greš naprej," je dejal Gajser.


In dodal: "Rad bi to videl tudi pri drugih panogah. Zmotilo me je, kako so nekateri grdo govorili o smučarskih skakalcih, o Petru in Domnu Prevcu. Ne razumem, kako so lahko ljudje takšni. In ne, ni tako preprosto. Ko gledaš prek televizorja in komentiraš – pojdi na skakalnico in se spusti, če si pogumen ... Tako v športu kot v življenju je normalno, da ne gre vse tekoče. Če bi šlo, bi bilo preveč preprosto, življenje bi bilo brezvezno."

Celoten intervju z Gajserjem si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike