mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 11.11.2017 16:09:00

ŠOK! Mercedes tarča oboroženega ropa, Lewis Hamilton povsem PRETRESEN!

Člane Mercedesa, nemške dirkalne ekipe v formuli 1, so oropali v Sao Paulu. Na prizorišču nedeljske dirke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Brazilije so iz ekipe potrdili, da so jo v oboroženem ropu vsi člani moštva odnesli brez poškodb, roparji pa so jim odnesli dragocenosti in denar.

Kot so danes sporočili iz Mercedesa, so med potjo z dirkališča Interlagos proti hotelu člane ekipe v petek zvečer oropali na moštvenem minibusu, vsi pa so jo odnesli brez poškodb.

"Slišati je bilo strele, pištola je bila uperjena v glavo od človeka. To je že slišati grozno," je za BBC dogodek pokomentiral svetovni prvak Lewis Hamilton. 

Nepridipravi so poskusili oropati tudi vozilo Mednarodne avtomobilistične zveze Fie, a neuspešno. Po poročanju lokalnih medijev so se oboroženemu ropu in napadu na moštvena vozila za las izognili tudi pri Ferrariju in Williamsu.

To ni prvič, da je v Braziliji ob dirki F1 za veliko nagrado v gostem prometu ob zastojih prišlo do poskusov oboroženih napadov. Leta 2010 se je na primer nekdanji dirkač McLarna in nekdanji svetovni prvak Jenson Button le po zaslugi prisebnosti in spretnosti svojega šoferja izognil ropu.

Značke: nogomet, rop

Članki iz rubrike