volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 24.06.2017 12:15:07

Vettlovo podaljšanje pogodbe s Ferrarijem zgolj formalnost

Reuters
Ko se sezona formule 1 prevesi v poletje, se v karavani običajno sprožijo tudi bolj ali manj verjetne kombinacije o prestopih in prihodnjih postavah ekip. Takšnim namigom se ni mogel izogniti niti vodilni v skupnem seštevku Sebastian Vettel, ki pa je lahko dokaj miren, saj naj bi bilo njegovo podaljšanje s Ferrarijem le vprašanje časa.

"Zadovoljen sem pri Ferrariju. Nič ne govori proti podaljšanju pogodbe, mislim, da kakšnih velikih presenečenj ne bo," je v pogovoru za časnik Gazzetta dello Sport dejal Vettel.

Za nekdanjega svetovnega prvaka je letošnja sezona tretja pri ekipi iz Maranella. Pogodba se mu bo iztekla konec leta, nemški dirkač pa je že v začetku sezone dejal, da se bo mislim o nadaljevanju kariere posvetil šele po končani sezoni.



Letos ima Vettel prvič tudi s Ferrarijem realne možnosti v boju za naslov prvaka, saj je trenutno vodilni. Pred nedeljsko dirko v Bakuju je na prvem mestu s 141 točkami, res pa je, da ga je po zadnji dirki v Kanadi najbližji zasledovalec Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) že skorajda ujel, saj ima 129 točk.

Z uspehi v tej sezoni so se tudi precej zmanjšale možnosti, da bi Vettel zamenjal sredino; po slabi lanski sezoni so se namreč v Nemčiji pojavili namigi, da je v sezoni 2018 resen kandidat za selitev k Mercedesu.

Članki iz rubrike